Welkom bij de Small Planted Tank

The best source for aquascaping

Ik vind het leuk om mensen te helpen bij het uitzoeken van hun configuratie of mensen te helpen om bepaalde problemen op te lossen. Ik heb de kennis, de ervaring en heb zelfs mijn steentje bijgedragen in de ontwikkeling van een aantal succesvolle scapers waarvan sommige nu zelfs meetellen op het wereldtoneel!

Maar...
ik ga geen advies geven aan mensen met een aquarium. Of mensen die een aquarium hebben aangeschaft om te gaan aquascapen.
Mensen die een zandbodem gebruiken, mensen die hun informatie uit facebookgroepen halen en de aspirant scapers die onderzeebootjes en andere eftelingdecoratie in hun scape hebben staan.

En waarom niet?
Had je maar je huiswerk moeten doen.
Ik verwacht wel van iemand dat ze gedegen onderzoek hebben gedaan, serieus met de hobby bezig zijn en zich zo goed mogelijk hebben ingelezen. Loop je dan toch tegen onverwachte problemen aan dan kan je mij altijd een berichtje sturen.


Ik hoop ook dat u, bij het lezen van deze website, een stukje bent geholpen en/of dat u een antwoord heeftt gevonden op een bepaalde vraag. Dat u nieuwe ideeën heeft ontdekt, of nieuwe werkwijzen die je helpen om een mooie aquascape te maken, te behouden of gewoon te realiseren.
Ik ben Corné - Passioneel Aquascaper - Friskijker - Kennispartner - Crohntje - Shihan - Koffiezetter - Vleugje Zen - Verzameld geluk

Copyright © 2018 Cornelius  - TSPT.nl   -   All Rights Reserved